Program : Sambutan Maulidur Rasul peringkat Sekolah

Tempat: Dewan Terbuka SMK Batu Muda

Masa : 8.00 pagi

Sasaran : Pelajar Terpilih SMK Batu Muda

Program : Mesyuarat Agung Kelab / Persatuan, Badan Beruniform & Sukan / Permainan

Tarikh : 21-22 Januari 2014

Tempat : Dewan Terbuka SMK Batu Muda

Masa : 8.00 pagi / 2.00 petang

Peperiksaan Percubaan PMR 2011.

Peperiksaan Percubaan selaras PMR menjelang tiba.

Pelajar tingkatan 3 bakal menduduki peperiksaan percubaan PMR bermula 3 Ogos 2011 sehingga 10 Ogos 2011 ini.

Jadual peperiksaan percubaan PMR telah ditampal di papan kenyataan laluan pelajar untuk makluman pelajar.

Bermula 11 Julai 2011 sehingga ke tarikh peperiksaan percubaan PMR nanti, pelajar Tingkatan 3 akan menjalani program akademik anjuran sekolah, Program Jawab Untuk Jaya (JUJ) yang akan mendedahkan pelajar kepada contoh soalan-soalan peperiksaan PMR yang sebenar.

Semoga pelajar Tingkatan 3 akan terus bersemangat untuk mempersiapkan diri menghadapi peperiksaan percubaan PMR yang bakal menjelma tidak lama lagi ini.

• Hari ini Dalam Hijrah:
  • Hari ini Dalam Masihi: